Уроци по китара за деца

Индивидуални уроци по китара за деца в София.

Ако искате вашето дете да се развива пълноценно, да навлезе в света на изкуството, да се запознае с нови приятели, да излезе от затворения кръг на технологиите, тогава уроците по китара са една чудесна идея.

уроци по китара за деца софияПрограмата на уроците по китара за деца включва два или три урока в седмицата с времетраене от 30 до 45 минути.

За по-малки деца се взима китара с размер 2/4 или 3/4.

Малкото време налага интензивна работа от страна на педагога за постигане на определени резултати. При малките деца от седем годишна възраст е полезно заниманията да се провеждат три пъти седмично по 30 минути.

Съображенията за това са следните: малките деца с неукрепнало внимание използват непълноценно последните десет минути от учебния час, поради умора и разсейване. На тяхната самостоятелна работа вкъщи почти не може да се разчита, затова по честият контакт с преподавателя е желателен и полезен. При децата над осем години става възможно пълноценното уплътняване на 45 – минутния час

Началните уроци по китара включват изцяло музикален материал – песни, леки пиески с подчертан мелодичен характер. Техният брой в рамките на един урок може да бъде различен.

Основно и важно е учебният материал да не бъде много и да дава възможност за подробна работа, и заучаване в самия урок.

 

City Music School 

e-mail: citymusic.school.bg@gmail.com

тел: 0892 457 060

тел: 0888 438 898

 

Summary
User Rating
5 based on 14 votes
Service Type
Уроци по китара за деца София
Provider Name
City Music School,
ул. „Граф Игнатиев“ 26, 1000 Център,Sofia,София-1000,
Telephone No.0892457060
Area
София
Description
Уроци по китара за деца в София. Методиката на обучение е специално предназначена за лесно и бързо усвояване на материала от деца.