Уроци по китара за деца

Индивидуални уроци по китара за деца в София.

Ако искате вашето дете да се развива пълноценно, да навлезе в света на изкуството, да се запознае с нови приятели, да излезе от затворения кръг на технологиите, тогава уроците по китара са една чудесна идея.

уроци по китара за деца софияПрограмата на уроците по китара за деца включва два или три урока в седмицата с времетраене 45 минути.

Малкото време налага интензивна работа от страна на педагога за постигане на определени резултати. При малките деца от седем годишна възраст е полезно заниманията да се провеждат два или три пъти седмично по 45 минути.

Съображенията за това са следните:

малките деца с неукрепнало внимание използват непълноценно последните десет минути от учебния час, поради умора и разсейване. На тяхната самостоятелна работа вкъщи почти не може да се разчита, затова по честият контакт с преподавателя е желателен и полезен. При децата над осем години става възможно пълноценното уплътняване на 45 – минутния час.

Началните уроци по китара включват изцяло музикален материал – песни, леки пиески с подчертан мелодичен характер. Техният брой в рамките на един урок може да бъде различен.

Основно и важно е учебният материал да не бъде много и да дава възможност за подробна работа, и заучаване в самия урок.

 

City Music School 

e-mail: citymusic.school.bg@gmail.com

тел: 0892 457 060

тел: 0888 438 898

 

Резюме
Рейтинг:
5 based on 18 votes
Услуги:
Уроци по китара за деца София
Име:
City Music School,
ул. „Граф Игнатиев“ 26, 1000 Център,Sofia,София-1000,
Telephone No.0892457060
Адрес:
София
Описание:
Уроци по китара за деца в София. Методиката на обучение е специално предназначена за лесно и бързо усвояване на материала от деца.