онлайн уроци по китара и пиано

Online уроци по китара и пиано

Предлагаме онлайн обучение по любимите инструменти китара и пиано.

Скъпи приятели, продължаваме индивидуалните уроци по пиано, китара, укулеле и солфеж онлайн, както и на място в школата при засилени мерки за сигурност.

За всички наши ученици, както и за нови ученици, които са напълно начинаещи и никога досега не са свирили, сега е момента да се възползвате от свободното време, с което разполагате.

Как протича урока: Настанете се удобно вкъщи, използвайте вашият телефон, таблет или лаптоп, подгответе учебника, който ще Ви изпратим за по-голямо удобство, музикалният инструмент, и започваме.

Онлайн урокът протича по абсолютно същият начин, по който и урока на живо.

Изучават се постановка, стойка, ноти и се свирят всички упражнения с помощта на нашите учители. Не е нужна предварителна подготовка, започва се от „а“ и „б“, така че не се притеснявайте да стартирате още днес.

онлайн Уроцо по китара и пиано

Уроците са подходящи за всички деца, които под надзора на своите родители са още по-концентрирани, и по-спокойни в домашна среда, както и за всички които работят от вкъщи и искат да разнообразят сивото ежедневие.

Нашите преподаватели по китара и пиано са на разположение от 10.00 до 20.00 часа всеки ден.

За записване и избиране на удобни часове позвънете на нашият телефон: 0876 559 965 , пишете на фейсбук страница ни или на нашият имейл: citymusic.school.bg@gmail.com

Заплащането на таксата става по банков път на:

СИТИ МЮЗИК СКУУЛ ЕООД
IBAN: BG48UBBS88881000982109
BIC: UBBSBGSF

Позвънете ни или пишете!

e-mail: citymusic.school.bg@gmail.com

тел: 0876 55 99 65

 

5/5 - (16 votes)