фламенко в София

Скъпи приятели,

Заповядайте на фламенко шоуто на уникалния испански танцьор „Ел Естампио“, който пристига на гости в България.

А ето и малко повече за самия майстор на фламенкото:

Хайме Гарсия по прякор „Ел Естампио“ – изключително талантлив и вдъхновяващ танцьор със специален усет и чуство за ритъм, елегантен и чист стил.

Едва на 5 години прави първите си стъпки в изкуството на музиката и танца, в своя роден град Аргамасила де Алба, Сиудад Реал. (Испания) Впоследствие подобрява техниката и знанията си в Севиля, започвайки от големия и известен учител Хосе Галван, изучавайки по-класически севилски стил, а след това и с танцьора Хосе Суарес „Ел Торомбо “, при който намира своята собствена импресия за изразяване на автентичното фламенко. Професионалният му опит продължава в компанията на Хосе Галван, където танцува в две различни предавания: Soniquete и Maestría.

След това си сътрудничи като солов танцьор в национални и международни фестивали, споделяйки опит с голям брой артисти сред които: Хуан Вилар, Луис Ел Замбо, Ел Торомбо, Мари Пеня и много други. Вмомента преподава фламенко в най-различни академии и изнася собствени спектакли в Испания и из цялият свят, на които представя свои представления.

Ще имаме невероятната възможност да се насладим на фламенко отблизо. Обстановката ще е като в испанско таблао, като сцената на танцьора ще е разположена в правоъгъла форма сред публиката, за да може преживяването да е още по-съвършено.

Очакваме Ви!

🗓 26 октомври от 20:00ч.

📍 Място: Зала за събития „В парка“ („малкото НДК“)

🎫 БИЛЕТИ 20лв. в мрежата на EVENTIM, OMV, касите на НДК, Orange Center, в нашия офис на ул. Граф Игнатиев 7Б , както и на място в деня на шоуто.

ВАЖНО: поради обстановката с Covid-19 местата са ограничени затова предварителната покупка на билет Ви осигурява гарантирано място.

📞 Резервации и инфо на тел: 0876 55 99 65

5/5 - (1 vote)