Учители по китара и пиано София

 City Music School е музикално училище в центъра на София.

Ние предлагаме уроци по класичeска китара, фламенко китара, класическо пиано, джаз пиано, солфеж, бузуки и други.

Съвременна и 100% изпитана методика на обучение с най-добрия екип от преподаватели и музиканти.

В City Music School се обучават ученици както за забавление, така и за подготовка за прием във висши музикални учебни заведения в страната и чужбина.

При нас се обучават деца, младежи и възрастни, които за кратко време постигат видими резултати. Учениците от школата участват и се изявяват в най-различни концерти, майсторски класове, летни академии, конкурси.

Методика на обучението

Важна част в процеса на обучението е индивидуалният подход към всеки ученик. От изключително важно значение за нас е учителят освен добър педагог да бъде и перфектен музикант за да изгради инструментални навици в ученика придобити от личен опит.

Педагогическата дейност на преподавателя трябва да се основава не само на теория, но и на практика със солови изяви и активна концертна дейност, с каквато са се доказали и нашите преподаватели.

Школата организира множество концерти и продукции всяка година, на които малки и големи ученици показват своя талант и напредък.

 

Запознайте се с нашите преподаватели. Те са млади, талантливи и ще Ви научат да създавате красива музика забавлявайки се.

дипломи-учители-китара-пианоВсеки един от нашите учители е висококвалифициран в своята област, има професионална подготовка, както и завършени музикално училище и музикална академия.

Преподавателите от City Music School са носители на много призови места, награди и дипломи от музикални конкурси и музикални фестивали в страната и чужбина.

 

 

Преподавателите от City Music School участват активно и в най-различни мероприятия и събития

Burgas Jam Guitar Festival 2017

уроци по китара софия  uroci po kitara sofiq

Green Line Restaurant – София

kitara-sofiq  испанска китара

 Фламенко концерт – Spagetti Kitchen Bar, Sofia

фламенко kitara

Нашите учители с ентусиазъм и мотивация обучават малки и големи ученици, които искат да напреднат бързо и да  се потопят в света на това велико изкуство – музиката.


City Music School 

e-mail: citymusic.school.bg@gmail.com

тел: 0892 457 060

тел: 0888 438 898