музикална школа за деца

Сити Мюзик Скуул е музикална школа в центъра на София, която предлага уроци по китара, пиано, солфеж, и други. Съвременна и 100% изпитана методика на обучение в творческа атмосфера с най-добрия екип от преподаватели и музикални педагози.

В школата се обучават ученици както за забавление, така и за подготовка за прием във висши музикални учебни заведения в страната и чужбина.

Пътят на обучение по китара и пиано е интересен и вълнуващ за всеки един ученик на Сити Мюзик Скуул. Нашите преподаватели познават задълбочено пътищата и методите които следват в преподавателската си дейност, организират работата си с учениците така че успешно развиват максимално техните възможности (не само музикални, но и общо-интелектуални) в правилната посока.

дипломи-учители-китара-пиано

Добри професионалисти, организирани, амбициозни, концертиращи инструменталисти с богати познания в областта на психологията в преподаването. С методическа подготовка, педагогически талант, търпеливи и организирани с индивидуален творчески подход и ентусиазъм в преподаването.

 

Цел на нашите преподаватели – да разкрият заложбите на учениците, които имат желание да се занимават с музика.

Нашите учители планират индивидуалното обучение на всеки един ученик в краткосрочна и дългосрочна перспектива, организират системно концерти и изяви. В приятна атмосфера и творчески колектив създават увереност и амбиция, както и най-важното формират трайна любов към музиката.

 

City Music School 

e-mail: citymusic.school.bg@gmail.com

тел: 0876 55 99 65